LA3BRR Bronane 145.5625/74.4Hz har fått ny repeater og er nå i tillegg linket inn i fylkesnettet for Vestfold og Telemark etter en laaang kveld/natt med sterk innsats av LA9CKA Tom Rune B, LA1ILA Jon Bakken, LA1JLA Svein Kløvstad, LB5OA Kai Vidar Dohme, LA7OY Terje Larsen og undertegnede LB1PJ på site. Samt LB1OJ Gunnar Aabøe, LA1MHA Tord Kaupang og LA4VIA Ronny Fjeld som holdt seg våkne til langt på natt og hjalp oss med feilsøking og testing remote.

Vi er spente på dekningen den nå vil gi spesielt oppover og vestover i Telemark hvor vi håper det har bedret seg, og oppfordrer til masse bruk fremover slik at vi kan avdekke evt. problemer og håndtere disse før også Eirefjell skal linkes inn.

Gi oss gjerne rapporter i kommentarfeltet. Også på de som merker forskjell i dekning i andre retninger rundt Bronane kontra slik det var før i går kveld.

PS! Vi vet det er en lite issue på «navet» i systemet, og håper å fikse dette ila forholdsvis kort tid.

Minner også igjen på viktigheten av å ha kontroll på at man kjører Narrow og ikke Wide på all kommunikasjon over repeaterne.

Vi ser det er flere som kjører Wide, så fint om alle tar en ekstra sjekk av settingene sine.

Husk også å ta en liten pause mellom hvert pass slik at hele nettet rekker å «roe seg ned» slik at vi slipper snedige timeouts 😉